yeay.. benda baru lagi.. huuu~~

huuu baru arini aku amik 'barang' nih kat pejabat kolej aku... rupanya dah laama pun sampai.. aku je tak gi tgk.. ahaks..
semalam msg ngan kawan yang aku deal tuh.. dia cakap sepatutnya sehari dah dapat..
~~ perghh berderau darah aku.. takut aku nya' barang' tak sampai..
gila beb.. seminggu tunggu..
stock selalu abih.. hik3..
akhirnya aku dapat memiliki...
puas2...

so pas nih leh pakai 'baju' nih selaloo~~
tadaa.... welkom to darkside ...




sekrang nih duk ngadap komputer ngan tv je.. sambil tgk adik aku study.., hahaaa baby sitter yang sangat bertauliah... ahaaa~~~
besok banyak xtvt nak wat.. heheh harap2 bangun awal.. aminnn

p/s : heh menanti 'barang' lain lagi (^_^)

5 koMeN:

Sha said...

haha klakaa laa quote kat baju tuh...

meay. snm said...

hahaha
tak boleh belah kan.
grrrrrrrr
mahu 1!

ViNiL said...

sha : haha dat why vinil bli..

meay : pe lagi... huhu untuk gurl pun ada gak kut..

yOnnA said...

syg..
adehh
rasa bersalah sgt2 sebab x pos lg kat adik benda tu.
i'll try next week ye dik

neko13 said...

hahahaha cantezz ayat2 di baju itu xpecially word NIKON tuh..show off betol!

*me waiting for 'something' too~ insyaAllah nextweek..lalala! =)