Lembu..ooOOoo lembu...

pernah tgk lembu? hehe
soklan best punya...
ahaks.. tadi aku temankan abah gi tgk lembu...
kalau korunk duk kat kedah or perlis.. n dekat2 plak ngan changlon or selalu duk ulang alik perlis ke changlun...
komporm anda semua akan terperasan yang ada kandang lembu sebelah kanan highway menghala ke perlis...

besok ada kenduri adik ipar abg aku... aaAAa maksud nya akak ipar aku nyer adik.. hehe sama la kan?
so diorang nak cari lembu.. untuk disembelih~~ huhuhuh !



banyak sangat lembu.. hahahah dari sebesar2 alam ke sedang2...
paling besar ada 2 ekor...
kalau korunk berdiri sebelah 2 ekor tuh.. mesti korunk rasa tuh bukan lembu.. macam kerbau~~ hahaha

lembu kat sni yang aku perasan semua ada bonggol2...
macam unta la plak kan.. kekeke...

seperti biasa.. cuaca best~! lighting semula jadi semua~~ sunset....

enjoy the pic.. malas nak cter panjang2...

lembu kat cni sangat hebat~~ hehe licin dia bedal makanan dia...



lembu nih dibeli dan akan disembelih...


haa~~ mesti pelik kan.. lembu makan rumput kering... + tambah air gula merah lagi.. bau sangat sedap~~ seb bek aku tak leh share je.. hahahaha


haaa.. tgk.. semua ada bonggol~~ lembu padang pasir ke hape nih (?_?)


sebelum blah.. sempat gak aku tangkap moment nih.. haha~~! (^_^)
celah2 rumput kering pun boleyhh...



dan lagi...

huhuh.. aku sangat ske available light~~!

p/s : besok kenduri dorang suruh aku tangkap gamba... adeshh... not my pasion... but i'll do my best... doakan haku~~!

6 koMeN:

Neko D. 13 said...

sesungguhnya memang cantek..........lembu2 itu! hehe

oh moga berjaya dan enjoy shooting kawen tu yer vinil yer. pastu edit dan hapload ;)

Snowwhite Zone said...

ni kalu bw anak sy ni sure dia teruja ngn lembu2 ni...

aRe-NieS said...

ad jmpa lembu pkai stoking or pkai pampers x???
lagi comel...

ViNiL said...

Neko D. 13 : hehe mmg santek pun.. thanx ea.. takde pengalaman pun amik wedding...

Snowwhite Zone : org dewasa pun excited.. ni kan plak kanak2... hehe

aRe-NieS : unta aku penah tgk la live pakai spender.. heheh lembu tak penah lagi..

orange.itu.jingga. said...

smart2 pic2 lembu itu..
terer juga ea ko...
snap pic..hee

ViNiL said...

huhuh hobby... biase2 je tuh...