exam mood

exam mood

adesh... exam dah dekat sangat dah nih...
perangai budak budak pun makin pelik dowh..
hahaha sangat pelik..

time time nih lah ada xtvt baru nak wat....
damn~! time lain tak penah terpikir lak nak wat xtvt..
ahaks...

so kepada kawan2 ku yang sedang berjuang menghadapi atau bakal menghadapi peperiksaan final... or SPM.. hehe aku ucapkan selamat berjuang...

p/s : adik aku pun nak exam gak~~ hahaa balik umah pun mood exam... adesh... ~~!


regards,
azfaryaacob
ym : Mr_ViniL
email : ViniL_88@yahoo.com

4 koMeN:

adikmu said...

huhu..ingat jugak erk..hak3...wish me luck..n gud luck for ur coming exam...

ViNiL said...

dikna : ahahah piza2...

khaL_eLLa said...

gud luck wehh...!! abes exm kite outing k... huhu.. aku nak suh kao aja edit2 ni... lalala~~

ViNiL said...

hehe boleyh.. tadi baru je balik dari outing.. ekeke