jom memancing...

akibat ketagihan dapatkan ikan keli yang lebih kurang 2 kilo pada malam sebelumnya...
budak budak kolej aku semua turun ke tasik untuk mencari ikan yang lebih besar... hahaa
aku yang tak terlibat pun join...

yang best nye,, diorang nak beli cengkerik kat kedai memancing changlun.. hahah habih beb...
semua hampa.. tapi berbekalkan sebilah parang... kitorang gali semua tanah lembut sekitar tasik dan sungai..

semua nih gara2 keli 5 kilo yang dilepaskan pada minggu konvo tak dapat dinaikkan lagi.. keh keh.. semua memburu je keli tuh...

haiiyhhh.. keli 5 kilo.. mana la ko sorok ea?





topek

hehe 6 batang pancing turun petang tuh...
n lebih kurang 10 org join memeriahkan majlis..

ikan?

mamat nih lagi syok.... hahah mula2 nak cari haruan.. pakai katak tipu...
last2 sangkut dalam tasik.. ahahah


ramai

semua menanti je mata kail kena tarik..

menanti dengan penuh sabar..


n the best part... hahaha aku try la campak cacing yang aku cari..
ekeke dapat la lampam sekor.. kui kui..

p/s : syukur aku tak ketagihan hobi nih...


regards,
azfaryaacob
ym : Mr_ViniL
email : ViniL_88@yahoo.com

2 koMeN:

GardeniaBoy~ said...

best p mengai ni

ViNiL said...

ahaha.. mmg best dowhh....