Tag along...

4 d first time aku join tag along... especially budak budakyang cover wedding...
aku join pun nak amik n belajar cara nak handle pengantin...
how to PR ngan kawan kawan.. family... n semua orang kat umah kahwen tuh...

thanx to bro sirulll...
sudi bagi aku join tag ngan dia...
jauh tul dia datang... kl...

haha aku membayangkan org sanggup bayar aku nek flight macam dia.. ekeke...
berangan~~!

so kat bawah nih ada rentetan gambaran yang aku dapat...
no flash use..
almaklumlaa.. takde external flash... takkan nak pakai build in.. komporm kena direct flash...
hahah mati kaku gambar tuh....

push myself to limit...



tag along

kat tempat make up nih... just ada satu lampu kalimantang...
aiyo.... mmg awal2.. aku dah give up sket... seb bek diorang bagi aku peluang...
so aku bedal je men iso tinggi...


available light..

bila tgk2 balik banyak gak gamba aku yang blur...
check back to forum..
get some spirit..
'walaupun gamba grain... the moment is there... tuh yang penting..'
hahah cilok ayat dari forum...

grains... huhuhu

hahaha gila la stedy tngn aku...

tag along


hohoho.. dalam umah aku tak leh survive sangat... ada gamba best.. tapi malas tul edit...
gil la.. tingkap semua tertutp... mana aku nak carik avilable light...

tag along

tag along

tag along

tag along

huhuhu... 2 nikon n 3 canon...

50d
mula2 hampir kena racun dah ngan 50d... seb bek aku nye d80 terbaek.. ekkekee

lelong2... bila la aku nak dapatkan semua nih....

nikon

aku ngidam wide nih... isk isk... sangat best...

nikon

watkan aku tido tak lena semalaman... damn~!



then kitoang gerak kat masjid AL-bkhori...
ada jumpa 2 pasangan pengantin.. heheh seb bek bukan musim kawen lagi... hehehe
kalau idak komporm ramai bangat nak bergambo n wat outdoor kat cni..

Masjid albhukori


sangat kagum ngan seni bina semua bangunan yayasan AL' bkhori...


bila nak dapatkan angle terbaek,,,
semua gaya ada.. hahahaha

posing maut nya...



Bro Sirul
bro sirul... tag along with him... nice n cool guy...


abg ensem... ehehe
hahaha bro ghadafi...
upenya wife dia lecture uum...
keh keh... link by link to... kenal la jgak sket-sket......
dunia nih kecik je bro.. hhuhuuh




ahaks,,,
terima kasih semua.. nice to meet kamu semua...


regards,
azfaryaacob
ym : Mr_ViniL
email : ViniL_88@yahoo.com

8 koMeN:

Neko D. 13 said...

wah..mengorak langkah dgn lebih jauh nmpknye..hehe

anyway, teruskan berkarya ;)

ViNiL said...

heheh tak jauh mana pun.. still banyak yang kena belaja n godek2 lagi...

akak said...

everytime masuk blog ni, keinginan lagi membuak2 nak ada slr. waa mintak2 duit jatuh dr langit T__T i want it soo bad! haihh..

adik,u're getting improved! selamat belajar lg ok!

ViNiL said...

heheh thanx kak~~

Anonymous said...

nk tempah ko awal2 4 wedding ak!!!!
hahaha

ViNiL said...

ahahaha.. ntah bila la ko nak kawen... ekekek

momentpeektures said...

Salam azfar...aku da jumpa da blog hang...hahah...
gmbaq ang amik x pkai flash pon da masyuk weh......cun....

ViNiL said...

ws bro..
hehe thanx..
banyak kena belaja lagi nih bro..