Edy + Ain

nak share skit preview shooting kat karak pahang...
thanx to edy + ain yang sangat2 sporting...
n tak lupe gak ikan patin tempoyak yang sangat2 mabeles malam tuh...
serius terasa lagi gulai tempoyak tuh.. terbaekk..~




























terima kasih kerana mempercayai aku untuk cover wedding korunk...
all the best.. moga bahgia selalu serta dikurniakan ramai baby~ hehe

azfaryaacob

azfaryaacob@gmail.com

1 koMeN:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)