belaja? hehe takde yang senang...

wat kesekian kali nya aku tak leh tido awal lagi..
hik2.. myb dah biasa kut.. semenjak cuti nih kan.. takde benda tetap nak wat..
so aku banyak abihkan masa2 haku kat depan tv.. makan.. n most of all depan komputer nih..
hak hak kalau komputer nih leh cakap... komporm aku kena sumpah seranah gila babeng nye...
nak cakap aku tido siang? hahah takde makna la.. kena jadi driber hampir sepenuh masa.. keh keh keh tapi syiok oooo....



so bila aku nak belaja sumthing the most thing wat aku tak leh berjaya ngan cemerlang ialah aku malas... hahaha nak ulang lagi.. aku malas.. hik2 berjaya boleh.. tapi nak cemerlang... aaaaaaa no komen..

kebanyakkan bila aku wat sesuatu, aku akan pastikan aku leh wat.. walau pun skit.. n bila dah leh wat.. walaupun skit.. hehe dengan rasa tak bersalah aku akan stop dari mengkaji sesuatu tuh dengan lebih lanjut..... org cakap asal leh wat la...

aku rasa bukan aku sorang je dalam dunia nih macam nih kan? tapi ramai tak nak ngaku...
ye la.. kebanyakkan pandai ... tapi akibat kemalasan yang menebal tahap cipan.. so masing2 jadi bengong.. hak hak..

so kunci kejayaan.. dalam belaja sumthing n wat sesuatu pastinya kesabaran n keazaman...
kebanyakkan sumber inspirasi aku datang dari page nih...

sangat bez tgk karya2 dia... passion je wat semua editing... n bila nak snap gambo baby or anak kecik.. bukan sesenang ABC.. kui3...

aku pun tak tau sejak bila aku minat fotography nih... agaknya sebab kagum tgk keindahan alam kut..

n akan bertambah jeles bila tgk hasil2 yang mengkagumkan... jeles2 (^_^)...

p/s : takde benda yang mustahil kat dunia nih kan...:p.. kebanyakkan kesah diatas nih sebab aku nak belajar editing gambor.. hahaha kalau study? not a big prob at all... (^_^)

2 koMeN:

neko13 said...

ececey~ aku pon dah jumpak blog ko..lalala~ weh ko pon minat ngn teknologi nama kamera ni ek..sama la kite..tp kamera aku da kene curik hampeh tol la..skg tgh kumpul duit nk beli dslr..wawawa~

*'penulis yg penyegan'?? huahaha

meay. snm said...

haha. aku malas. aku ngaku. haha