masih belum terlambat...

hehe entry kali nih ditujukan kepada banglong n ummi..
birtday diorang sangat2 dekat... hehe selang sehari je kut...
tapi oleh sebab kekangan masa.. birtday nih disambut awal..
ummi nak balik kl dah..
hehe n part paling bez ialah ...




hahah cupcake.. selama nih aku juz dapat tgk dalam blog kak yonna je.. sebab dia sangat2 la suka cupcake nih.. heheh
cupcake nih ditempah oleh bangcaq n wife... patut la malam tuh diorang balik lewat bangat... hehe tak kesah...
then lepas upacara makan2 cake tuh.. abah bawalk semua2 pegi makan..
haha sangat bez.. sebab aku selalu tak leh join diorang nih time makan2 macam malam tuh... yela... belaja kat perantauan la katakan... hik3...


aaaa kat bawah nih ada lagi skit perjalanan cuti2 malaysia sambungan entry yang lepas2.. sebelum nih leh upload skit je sebab tuh dari kamera satu lagi... kamera yang nih tak leh upload gamba2 nya oleh sebab takde card reader...
kebanyakkan gamba2 nih kat kg budaya serawak.. tak rugi kalau pegi...

  • ummi ngan abah tercayang... (^_^)

  • lepas daripada show tarian2... hehe

  • ummi ngan adik....


  • heheh sememang nya adik aku nih fotogenik.. kah2.. ske ati aku jaa..
kat bawah nih semua umah2 yang ada kat kg tradisional tuh...
entry masuk untk student juz rm15.. tapi kena student U or kolej.. kalau sekolah tak termasuk..haha pelik kan?





  • n bila korunk masuk sni.. anda semua akan dibekalkan pasport.. ahahah so setiap umah kena gi cop imegresen.. keh2...
gamba monument kat depan tempat penginapan haku...


  • so b4 blah.. bergambo dulu kat kaki gunung santubung... lalalala~~~
  • yang ni plak depan kg gerisik kut... ada kek lapis kat dalam umah oren depan tuh.. huhuh

  • kat depan umah bidayuh nih...

  • yang ni kat umah bidayuh.. tapi dah moden maaa... tak caya? tgk bawah
  • hehehe ada aircond tuh.. tuh tak masuk astro agi...


  • dan benda paling bez kat sarawak.. diorang ada pasaraya 20sen.. hahaha seb bek sempat snap.. n aku tak sempat nak masuk tgk.. mana tau tv pun jual 20sen kan? hahah bapak stail...

p/s : myb pas nih akan ada benda bez lagi.. hehe nantikan... (^_^)

5 koMeN:

meay. snm said...

selamat ulang tahu n kepada umi dan banglong kamu! grrrr. masih jeles dengan pemergian kamu ke sarawak
grrrrrrrr

ViNiL said...

hehehe macih2.. nanti kita gi lak ea... huhuu

iRa said...

hehe macam besh jer pasaraya 20 sen tuh.. hehehe

mr.fadzil said...

salam
view my blog

http://fadzilrusli.blogspot.com/

ViNiL said...

hehe mmg besh pun.. tapi tak sempat masuk pun..