adush.. TAG ???





anugerah dari meay...



nih pong dari maey..

1. Tuliskan 10 perkara tentang orang yang TAG kamu.

1. kenal dia hampir 2 tahun lebih
2. kawan aku hahahah
3. duduk kat shah alam...bruensfield... kut.. haha aku tak reti eja maa
4. syarifah nur maisarah nama dia...
5. maseh lagi belaja...
6. tersangat sangat sangat pelik.. hak hak hak
7. wish list dia D90 yang latest,,, hahaha
8. penah belaja kat kolej matrikulasi perlis
9. tak penah balik perak nek bas - kan kan kan?
10. ada salon nih.. huhuhu


2.Masukkan emo yang kamu suka.
- ntah la.... hepy kut..

3.Senaraikan novel kegemaran kamu.
- tak penah ada la... last nobel aku baca 'konserto terakhir'.


4.Senaraikan 5 benda yang kamu sayang.

- telifon bimbit
- dompet ku...
- rumah..
- motosikal ku...
- jam tangan ku...


5. Tag 7 orang dengan link blognya.

aaaaa tak nak la tag org.. tak baek.. heheheh tapi aku nak tag maey balik aaaaaa...

2 koMeN:

meay. snm said...

grrr.
pembetulan yunk oh.
4. nama : sharifah nurmaisarah.
9. penah. sekali je. ngan linda - roomate. wakaka. jangan bagitau org k. ;P

argh!
tape.
aku tag kau lagi!
ahahaha
*gelak evil*

yOnnA said...

adik.
dompet yg akak bg tu adik guna lg tak :D