Rajin...

pernah tak kamu semua terasa sangat2 rajin..
wat keje sangat awal....
solat pun awal waktu,,,
bangun tak mengeluh ngantuk..

badan terasa ringan..
hahaha kul 12 lebih dah terasa ngantuk dan sangat senang utk tido...
mungkin itu yang aku idamkan selama nih.. dah baru sekrang terjadi...

mesti korunk semua pernah merasa...
isk isk isk sangat best idup nih bila semua keja kita disiapkan awal....
rasa lebih semangat untuk belaja.. yeah yeah...
score3x

bila terjadi semua nih baru aku pikir..
mungkin sebab ada benda len yang aku wat baru baru nih dah tak pernah dibuat dek aku sebelum2 nih..
pikir2 punya pikir..
iskk betul ke ha? takkkan sebab aku duk wat benda tuh, badan aku segar sangat..
ringan je kepala..
tapi aku tak wat benda yang salah di sisi undang2...
mungkin sepatutnya aku start dari dulu kan...
tapi aku malu kut.. haha
bila kawan aku ajak aku wat.. aku jadi ketagih pun ada...
btul org cakap.. kena pilih kawan betul2...
sebab kawan la kita akan terjebak ngan sumthing yang kita tak penah wat kan...

hermm so tak kesah la..
selagi aku rasa macam nih.. aku rasa aku patut teruskan...
hermm aku rasa nak je ajak kawan2 aku yang len try wat benda nih...
bukan nya family diorang nak marah...
aku leh kompormkan...
n aku harap korunk yang baca nih pun leh join gak..
so marilah sama sama kita
berjongging.. hahahah

p/s : penulis ikut org je.. huhuuuu

1 koMeN:

neko13 said...

Vinil, bajet 2k rasenye worth tuk model ape yer?? tlg bg suggestion tuk nikon n canon..usha info dlm tenet byk sgt review smpai pening...adoii dlm delima neh...~