akhirnya...

akhirnya dapat gak aku posting gamba2 kat medan, indonesia arituh... lama gle aku nak amik masa upload nih.. hahah upenya saiz dia besor dohh.... patut ler lembab je selama nih.. hahaha

huuu... perjalanan dari penang sangat2 tak bes.. first time haku rasa pening...


kat bawah nih ada skit2 gambo yang gatai2 aku edit kan.. hahah terlebih plak edit nya... kui3...



air yang terjun nih terus ke tasik danau toba.. huhu sangat2 tinggiiii~~~ gayat beb...




hahaha belakang tuh la danau yang ditoba kan.. keh keh keh


yang nih gambaran kat berastagi.. sejuk... n dari sini leh nampak 2 gunung berapi yang nama apa ntah... hahah aku sudeh lupe beb.. tapi sjuk bangat sehh..



nak wat ala ala lomo.. tapi~~~ (^_^)






bandar medan dari atas.. hahah so crowded.. terkejut gila aku tgk.. haha time nak landing pun aku terpikir.. sebelah landasan pun myb ada umah.. huuuhhh~~~ gilo kut..
padahal takde pun.. keh keh keh.. n korunk tgk la sendiri betapa padatnya kereta kat jalan...


huuuuu~~~ pulau di tgh2 danau toba tuh, keluasan dia sama ngan 2x singapore... huuu korunk leh bayang kan la betapa besar nye Danau TOba ni....

hahaha malas nya nak upload agi... huhuhuh~~~

p/s : banyak gamba rosak bila burn kat dvd... apasal ea?

5 koMeN:

yOnnA said...

adik! ade beli pape kt akak tak~?
haha

makin ensem adik akak sorg ni!!
nak sgt2 jumpe adik!!! :(

RyuJi SaTo said...

medan adik dah p...pulau indah bile nak p...??jenguk abg kat cini...
dak2 len sume dah p..

ViNiL said...

hahah bob.. nanti aku sampai...
tunggu masa dan waktu yang sesuai jek!!

Snowwhite Zone said...

kpgku.....

ViNiL said...

hehe yer ker kg kamu?
skrang nih duk mana?