Celebration ~~~(^_^)~~~

semalam aku serta keluarga(hahah macam karangan darjah 6)...
adesh.. entry kali nih juz nak post gambo family aku...
semalam makan ngan diorang kat tesco mergong...
walaupun tesco nih dah lama gile buka..
aku rasa aku leh bilang pakai kedua2 jari tangan aku berapa banyak aku jejak sana...
ntah la... bagi aku tesco nih nak makan2 ngan beli barang leh.. lepak? hemm boooley kut...
ada gak kedai2 belah atas tuh...

so jam 9.00 malam bertolak dari umah...
service yang agak lembap malam tadi...
ada ke patut antar satu satu...
order pizza 2... kut la nak antar 2-2 sekali..
nih bila dah abih satu... kena lak tanya...
'kak, pizza satu lagi tak sampai2 ke?' hahah biasa la ayat aku kan... selalu nya pedih skit..
kalam kabut ha akak tuh.. keh keh.. cian dia...
tapi tak kesah la... aku dah bayar service charge rm4.36 tuh...

umi ngan dikna.... haaa pilih2....~~(^_^)


kelaparan nih~~

ngan abah.. susah nak capture abah smile nih.. tuh pun senyum skit je.. hehe tak kesah la abah.. janji hepy kan? (^_^)


makan.. makan.. jangan tak makan.. hohoh


arkk... aku dah tua.. haha dah idup 21 tahun kat muka bumi nih...
harap2 hidup aku akan datang akan lebih bermakna...

p/s : thanx kawan2 yang msg, call, wish kat fs..fb..blog... thakiu2....

5 koMeN:

✖₪ F A R H A N I ₪✖ said...

hahaha. mkn je kje ang.

hepi bday.

iRa said...

hehe happy bufday laa pakcik..

pakcik da tua taw x?? so pakcik telah layak dipanggil pakcik.. jadi mulai skunk saya akan start memanggil pakcik sebagai pakcik...

hehe fhm ke?? x fhm x per.. sha pown x fhm haha..

may u happy sokmo... and get everything that u wish for... peace in ALLAH luv...

keep smiling bro..

ViNiL said...

farhani : hahah biasa... thanks...

ira : thankiu sha.. hepy sokmo.. heh

yOnnA said...

adikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!
nnt akak blanje adik mkn eh :p
nasik ayam da ah hahaha

ViNiL said...

hohoh ok kak.. set!