suprise~~

hari nih bermula seperti biasa...
aku akan tido dalam jam 4 or 5 pagi...
sebelum bangun dan solat subuh secara bersendirian...

jam 10 pagi...

tbe-tbe....'bangcik.. bangun hantaq dikna'
aishh budak nih... keh keh sebenarnya nih lah rutin harian aku..
amik n antar adik aku ke tuition..
sebagai anak lelaki yang masih bujang.. n paling degill..
aku akan gantikan tugas parent aku antar ngan amik adik aku kat pusat tuition dia..

so aku antar la dia gi tuition.. hermm adik aku tuition kalah aku..
haha sebab aku tak penah gi tuition sejak masuk tingkatan 1...
time sek ren dulu ada la.. tuh pun kat umah kawan2 mak haku...

'dikna abih kul 12.. amik tau.. jangan lewat'
hahah nih yang aku lemah skit.. bukan hape.. kat umah takde sape2..
abah ada keje... umi pun kena gi sek sebab ada hal...
kalau aku bangun lewat camne? huhuhhu

tapi tak kesah.. aku tido je... bedal...

kul 12....

hp aku berbunyi... dgr2 bunyi aku tak tgk dah sape call.. yang aku pikir~~
'adehh dah lewat nih!!'
kat screen hp kuar nama 'abah'
waduh.. komporm abah nak remind aku nih..
'bangcik dah amik dikna?'
selamba aku jawab ' belum lagi, nak siap2 dah nih..'
'bangcik tak payah amik la... abah dah abih keje,, abah amik dikna'
huuuu~~~~ best sangat2 time nih.. kah kah sebab aku leh sambung tido....

ZZzZzzZzz


kul 2 ptg....

'bangcik...bangcik....'
hait... dalam ati aku nak je karate adik aku sorang nih....
tbe2 dia jerit ' ada barang org pos nih'
.... haaaa... terus aku bangun capai kotak tuh...

bile tgk adress ngan alamat tuh... haaa aku tersenyum sorang2....

thanx awak!!~~~(^_^)
yeay




sandel terbaek la.. ske sangat~~~


p/s : aku ske sandel2 macam nih.. haha lebih kurang asadi,. sebab selipar asadi aku dari form 2 ke 3 ntah...still aku pakai sampai skrang.. huuuuu tahan beb~~

4 koMeN:

khaL_eLLa said...

wah... dpt present besday ke???

buah ati bg ea?... huhu...

happy birthday..!!!

ViNiL said...

hahaha... lebey kurang la...

thankiu2...

hehe tunggu dari 'bonda' je yang tak sampai2 lagi.. kah kah

yOnnA said...

akak nak kasi kat adik T________T
cepat la dtg cni
sumpah sangat rindukan adik!! :(

ViNiL said...

hehehe... ye kak... nanti ehh... (^_^)