Cuti-cuti Malaysia...

lama seh tak update blog.. aha bukan tak nak update.. tapi masa tak berkesempatan untuk membenarkan aku menghupdatekan bendalah nih..
ramai tanya haku.. cuti nih tak keje.. huuuu~~~ bukan tak nak keje.. tapi xtvt aku agak banyak waktu cuti kali nih..


11 feb sampai 17 feb = aku terlibat ngan opening MASUM.. aa majlis sukan unibersiti malaysia..


so bila dah terlibat ngan bendalah nih.. aku ngan member2 dapat la tshirt sukan sekolah.. hahaha.. gila la... cuba la tgk baju diorang bagi.. keh keh...




mmg kena stamina kuat upenya nak men rebana kentang nih... mau tak.. lagu berterusan dekat 20 minit... yang memerlukan beat n tempo rebana laju~~~~ wohhhoooo... tangan aku dah besar sebelah... adesh..

team muzikal malam perasmian masum... hehe



ada artis yang turut memeriahkan majlis nih..
antaranya ~~~


Aris Ariwatan...


Mila~~


Zahid ~~


*hahah gamba malas edit...


p/s : pas ni nak wat pe lak ea? hehe

4 koMeN:

RyuJi SaTo said...

besar tul gamba tu bile aku click..
baper mega?
nie gune camera kesyngan ko ker?
cam best jer...
huhuhuh

ViNiL said...

hahaha.. yup.. aku malas nak kecikkan... selalu aku kecikkan je.. hahah

yOnnA said...

pinjam camera T___________T

ViNiL said...

heheh buleyyyy kak...