Softball..

macam mana aku leh capture sport nih? kah kah sebab aku takde keje len dah kut...


hahah petang tadi aku menapak balik u.. keh keh..
mula2 ingat nak belaja shot pre wedding... tapi semua tak terjadi akibat salah faham..
adesh..



naseb bek ada sukan ngan berlangsung kat padang2 U haku nih...
so aku try la shot sport.. ahaha sangat kelakar n susah beb..
kelakar sebab aku pakai wide lens... n yang susah sebab nak timing ball tuh.. ngan hiter dia...
aduyaiii penat gak...

seb bek diorang ngan tapak base dengan ngan line, so aku nye wide takde la nak menadah sangat nak capture semua org kat padang tuh.. kah kah kah...


p/s : besok ada game lagi.. iskk.. nak pegi ke tak... (?_?)

2 koMeN:

meay. snm said...

aku suka game neehhh

ViNiL said...

hehe aku masih kompius softball ngan baseball..