lepak?

nak dikatakan lepak.. tak gak.. hermm.. anggap je meeting.. tak pun mini gath.
aku ajak bob.. n izzam pun tak keberatan nak join.. thankiu2....
so tadi baru lepas 'meeting'..
hoho diorang (dibawah) sedang membincangkan tentang reunion budak2 matrik batch aku,,,


-izzam baru lepas praktikal,, n sengaja tak nak tukar baju.. hohoh konon baru balik keje la.. padahal tak cukup umur lagi.. hahaha

---------------------------------------------------------------------------------------------------
bincang nak setting tempat.. kompormkan harga dan macam2 lagi..
huhu tabik untuk korunk..
aku tak nak terlibat... ermm means dalam perancangan...
nak join bila dah komporm tempat n waktu... haahah gua nak lepas tangan kali nih..
sebab bila aku yang wat perancangan.. mmg akan menjadi nya, tapi aku yang x join..
huhu kan bob kan kan kan? hahah



-kelihatan bob n izzam sedang sibuk n wat2 rajin search tempat.. hahah

sory guys.. 2 keping je aku snap.. hahaha

p/s : arini aku sempat jumpa aziq ngan imran.. hohoh layan~~ besok nak jmpa siapa lak ea? hohoh

7 koMeN:

sarah meay. snm said...

ahaha. besok jumpe aku. wahaha

ViNiL said...

hahaha... kamu kat ipoh...

khaL_eLLa said...

hoi.. ko kt subang da ke??

cess... bile nk amek gamba aku ni..

wakakaka..

ViNiL said...

hahaha meh amik aku meh...

akhmohd777 said...

wei..xajak ak pon..
nie nak marah nie.....

khaL_eLLa said...

bole je nak amek ko..
haha..

ari ahad ni kite nye kelas wat reunion kecil2-an.. ko join tak??

ViNiL said...

azim : ko kena duk umah diam diam kan? hehe

khal : join je.. dgr kata nak open table untuk aku kan? hohoho