smakl in memory...

harinih... hari rabu...
lepak jap pagi kat umah... amik kesempatan nih nak basuh langsir umah...*aku sangan rajin!

nak dijadikan citer.. aku open facebook haku...(sambil tunggu mesin basuh stop)
n comment la gambo2 kawan aku...
jalan citer dia lebih kurang macam hini la...

aku : 'jom kuar minum'
alif : 'ko ada subang ke?'
aku : 'aku mana ada subang.. duduk subang jaya ada la hehe'
alif : 'men futsal jom, kul 3 kat smakl..aku amik ko kalau ko nak gerak ngan aku'
aku : 'set'

si alif nih pun satu...
kul 2.30 suruh aku siap2 dah...naseb bek la aku dah mmg ready pun...

sampai di smakl jam 4++... sambil menantikan kawan2 len datang..
aku pun layan gamba2 kawasan sekolah~~


view from aspura... bangunan depan tuh sekolah.. haha dulu time haku.. tak penah wujud lak pintu tuh.. siap pagar sekeliling asrama lagi tuh...

yang nih view dari sekolah.. bangunan tuh aspura... dah tukar kaler pun..


suasana dlm dewan view dari belakang...


suasana dalam dewan.. view dari depan... hohoh sangat menarik.. dah siap ada aircond lagi... +bunga tergantung2 tuh...
rupanya sek aku jadi tempat peperiksaan SPM ulangan... math ngan Bm je aku tgk ada dalam jadual...





aku pun tak tu sejak bila la batch aku kasik benda nih.. heheh still ada.. just tak terpacak je dalam tanah... tersandar kat pasu bunga besar...



bangunan yang nampak skit je belah kiri tuh makmal komputer...
n kawasan yang rumput tuh dulu ada kolam.. siap ada pondok lagi atas kolam tuh... tinggal kenangan...

kawasan pokok2 renek+pondok dah ditukarkan.. skrang nih ada tangga.. terus je nek tangga dah leh panjat 1 tingkat~~



---------------------------------------------------------------------------------------------------------

bila semua dah kumpul.. kitaorang layan futsal ngan dakn form 5..
time kitaornag form 5 dulu,, diorang nih semua form 1.. skrang nih semua dah besar...

n sebelum belah.. gambar kenangan

barisan dari kiri ke kanan dari belakang :

fawas, hakim, afifi,aku, kane, alif, adam, salam,
fattah, iskandar,nabil, danial,pet
pyan...

hahah nampak sunset~~~ wee..


p/s : gamba terus dari kamera.. tapi cuaca kureng elok.. hujan renyai+mendung... ada langit biru mesti best!

4 koMeN:

✖₪ F A R H A N I ₪✖ said...

ho? lawa pagar sekolah nihh

n said...

good. u're coming down and didnt even tell me until i knew it from others T__T

..me... said...

ni ker skola ak dlu??
ish2~~ ke ak mimpi ni???

ViNiL said...

✖₪ F A R H A N I ₪✖ : heheh sebab duit~~

n : sorry.. event my brothers n sisters also didn't know...

menie : iskk.. iye... nak masuk blog ko tak leh? waaa