new page? haha try sumthing new la..

hahah akhirnya aku dah tukar layout...
setelah skian lama aku terpikir akan nya...
buhsan gak duk asyik tgk kaler biru je kan..
so tadi aku gi la kat website ini..

dalam itu.. ada banyak link..
boleh korunk semua klik satu demi satu sampai lebam.. hahah
aku still menggunakan blogspot.. walaupun sudah ada backup..
ntah la mengapa.. huhu...


entry tuk layout baru abih disini...
---------------------------------------------------------------------------------------------------

nak masukkan gak entry pasal jalan2 bersama kawan2..
hah sebab banyak gamba aku snap.. so nak gak tempek kat sni...

yang aku pelik nya.. gamba kalau save pakai sd card terus ke komputer.. boleh je.. tak banyak rosak...
yang aku transfer pakai kabel.. aiyarkk manyak rosak la gamba..
so aku pikir sok nak gi try beli sd card reader..

aku dah beli pun all in one..
haha haremm~~ tak leh pakai pun.. detect.. tapi tak kuar pape pun.. aiyarkk...


enjoy the pic...





2-2 gamba kat atas nih time kitorrang nak blah.. haha n terjoin secara sengaja group tourist dari mana ntah.. hahah

isi perut kat t.s...



haha aku paling kecian kat khal la... huhuu walaupun demam.. still gagah nak kuar.. tq khal~~



bila dah kenyang... gerak ke pavilion.. huhu redah~~ sesi pembakaran lemak berlebihan...




hahah msing2 tak tau jalan.. men redah je...


khal + botol air= demam... (juz lupe bawak ubat je kan?)




n bila ternampak bahan yang boleh dibuat main.. yeahh~~



minum petang yang best~~ nak minum kat jco tak mampu...
so minum kat food court pavilion.. haha tuh pun mahal #$^*&~~
kasik kumpul duit.. then beli sedozen.. hohoho





p/s : makan donut banyak mmg sangat muak~~ (^_^)

11 koMeN:

yonna said...

adik da ade domain sendirik eh? gune ah dik? rugi je kalau x guna :p kalau takmo bg akak meh! hahaha

i prefer layout lama lg. :p
awat amek pyzam punya? looks like BG friendster :p

SwEeTFoResT said...

wahhhh..jalan sakan ek..hehehe..sonok nyer..

ViNiL said...

kak yonna : domain? uiks.. tak tau lak kak.. hehe ada ke?

sweetforest : ngan kawan2.. hehe mmg best...

akak said...

err oh adik sebut backup tu. wp eh? i tot ur own domain :p

ViNiL said...

hehe bukan la kak... tak mampu lagi..

sarah meay. snm said...

aaaa. i love those pictures lahhhhhhh. grrr

ViNiL said...

haha meay.. aku ngah belaja nak men tone~~ keh keh kena banyak explore ngan berguru lagi nih..

aRe-NieS said...

khal tue memang jenis tak kisah kalao pasal kuar dgn kawan
salut r dengan dier. betapa dier gagahkan diri jugakkan. sape eak gurl yg free hair lgi sorg tue???
kalao ramai2 lagi, mesti lgi best n kecohkan.
next time kumpulkan sumer org plak yer.

ViNiL said...

yup~~ khal sangat hebat~~

skrang nih dah mkin teruk aku tgk...

yeah yeah.. patut nyer semua kena ada.. tapi nak wat macam mana.. ramai ada keje len..

yang sorang lagi tuh sepupu meay~~

khaL_eLLa said...

mahu gamba lagi... heheh..

ViNiL said...

uiks,,, hahaha mau lagi ke? waaa.. haha