Nasi Lemak VS Char Kuew Teow...

on d road to malinja...
haha penah dgr? siap pakai gps tuh..



adakah kamu semua penah dgr nasi lemak malinja? or Char kuew teow malinja?
hehe kalau tak penah dgr rugi~~
sebab aku baru first time pegi.. hahahah
tak penah dgr pun selama nih..
so kena amik tau~~ especially budak budak yang duk area gombak, setapak, wangsa maju.. hahah yer ke? * aku men tibai je

so sebelum aku balik ke kedah arituh...
bangchaq n kak anabest bawak aku ke sana..
warung je ea..
bukan restoran.. haha n sangat sempoi~~
ramai awek2 hots.. hahaha bukan hot sangat pun...
sebab area tuh kawasan pengajian gak tak salah aku...
area taman bunga raya ngan kolej TAR,,, hermm yup yup.. sumber yang sah..



dibuka jam 6.30 petang.. sharp lagi tuh.. hehe budak uia la yang cakap~~
dgr mitos dulu.. semua diorang amik order.. tapi skrang nih semua kena beratur sendiri.. n korunk yang baru pegi tak pyah isau la..

char kuer teow pun aku rasa ada dekat 5 dapur... hermm lebih ada.. kurang.. tak kut...
terus order, bayar, makan~~ haha


nasi lemak yang sangat heaven~~ hohoooo..
aku nak bantai char kuew teow.. tapi macam gandingan tak kena lak bagi aku malam tuh.. kenyang beb.. makan nsi lemak+ nasi lebih + ayam goreng lagik~!

p/s : search kat gps, komporm sampai nya~~

4 koMeN:

akak said...

kalau takde gps, mmg dok pusing jalan yg same je la T_____T

Siapakah?? said...

dkat² ngan area my house...

SwEeTFoResT said...

sweet xde gpd..cmne nak g..

ViNiL said...

kak : heheh tanya orang area tuh komporm diorang tau kak~~

siapakah?? : hahah o yeah? dekat mana tuh?

sweetforest : hehe pakai hp je..tak pun search google map...