masa + kampung..

timeless..

isk isk isk... kebuhsanan melanda...
dah sampai tahap aku tak tau nak wtpe dah kat umah nih...
hik3.. tinggal nak cuci tingkap je tak terbuat dari cuti sem arituh...

bukan hape..
kalau nak cuci tingkap mau bangun awal... baru la tak panas terik time cuci tingkap tuh..
nih bangun pun kul 12++ hhahahah...
mmg hitam haku kalau cuci tingkap tuh...
kena panggil cuci cuci services la macam nih....

kampung

petang tadi abah ajak balk kg.. hehe nak tanam pokok petai..
petai tau? kekeke..
so aku pun angkut la tanah.. korek tanah.. wat macam2..
gila la.. macam men futsal petang2 lak kat kolej aku..
peluh dia~~ fuhhh.. lencun gak la baju aku...

sawah padi

sebelum balik.. sempat gak aku snap skeping dua gambar..
hehe kg aku nih cantik upenya..
akekekeke..
myb sebab luck aku kut.. cuaca elok.. awan best...



p/s : berpuasa sambil wat keje2 berat mmg meletihkan..(^_^) salam sya'ban semua...

4 koMeN:

khaL_eLLa said...

nice view... kampung aku takde nye nak dpt awan biru begitu... huhu

ViNiL said...

hehehe kedah always the best~ musim panas skrang nih... senang la dapat awan biru2 nih...

Snowwhite Zone said...

teringin nak g kpg mcm ni... bila la ye...

ViNiL said...

Snowwhite Zone : heh semua kg macam nih... tunggu masa ngan cuaca je yang sesuai~~