workstation...

ramai tanya aku.. 'ko lebih selesa laptop ke desktop'...
haha soklan cepu mas...

jawapan aku senang je..
aku ske desktop ngan internet connection yang laju~~ huhu...
sebab pe aku ske desktop? keke.. sebab aku nih kasar orang nye...
kalau bagi aku laptop.. myb aku takkan dapat kepuasan yang aku dapat bila gunakan desktop...

untuk pengetahuan semua..
aku tak pernah pun ada laptop.~~~ haha abih kuat aku lenjan abg aku nya..
laptop palingg sempoiii~~ huhuhuh cuba la korunk semua bayangkan.. laptop yang hanya dioffkan khidmatnya bila nak gi keje...
selagi abg aku tuh duk umah.. selagi tuh la laptop tuh akan berfungsi...
kah kah kah.. style dowhh...

workstation

nih tempat aku online hampir separuh hariku dirumah...
kadang2 aku stop just untuk makan ngan solat...+ antar adik aku tuition + antar kemana mak aku nak gi...
heheh bangun pagi mengadap dia...
sebelum tido pun sama...

gila la malaysia...
kemajuan teknologi..wat aku lalai~~ hahaha tak kesah.. aku suka akan kemajuan~~
desktop yang disambung ngan connection streamyx yang best~
mmg aku online je...
adik aku pun jrang guna~~
so bila aku dah melekat kat umah.. mmg jadi anak dara.. hahah duk ngdap dia nih je...

p/s : semua dia atas adalah atas pendapat masing2.... (jangan marah) (^_^)

3 koMeN:

khaL_eLLa said...

gile serabut wayar... huhu

sarah meay.snm said...

hahaha. destop the best lah wehhh

ViNiL said...

hahaah

khal : baru la workstation~~ kah kah kah

meay : yup yup~~ haha lunyai sampai abih.. huhuuu