model~~ wee..

yeay

ahaks... kecian dak tecik sorang nih...

huh?

aku rasa.. baby nih pelik kut.. haha mau tak nyer.. asyik tgkap gamba dia je.. ekeke..

aku pun tak tau nape aku ske amik gamba kaki dia.. myb sebab kecik kut..

baby


farisya alia


farisya alia

bila aku dah tak tau pe nak wat.. haa amik ko.. edit macam hampeh.. aku nak wat ala ala lukisan.. almaklumlaa kena racun arituh.. hahaha tak menjadi gak..
kena lembutkan jari jemari nih dulu...


father n son


... hehe sementara masih comey nih.. bek aku tangkap sebanyak mana yang leh.. moment didn't freeze forever.. but picture will.. ekekekek


regards,
azfaryaacob
ym : Mr_ViniL
email : ViniL_88@yahoo.com

8 koMeN:

Neko D. 13 said...

oh gambar akhir tu mmg nmpk mcm dah bosan..hehe

oh suke betol dgn gambar kaki yg first tu. ade semcm sense...susah nk ckp dgn ayat..erk poyo betol =P

ViNiL said...

haha~~ ntah la.. tau pun takpe.. dah takde idea tadi.. tak dapat mood.. tuh yang men edit macam hampeh.. kekeke

yup yup.. lain org lain maksud~~
gamba first waktu siang.. lighting best ske.. yang len waktu malam tuh...

sarah meay. snm said...

kau nak buat masking eh kat picture last tu?

ViNiL said...

meay : mmg buat pun.. eheh tuh yang jadi macam tuh...

bak said...

wah!
u have nice collections too!
:D

ViNiL said...

hehe thanx bak.. tapi tak leh lawan ko lagi beb~~

ryo said...

2nd pic tue comey giler..

ViNiL said...

hahah thankiu bob...