uncle..

Farisya alia

hahaha entry kali nih aku tuju kepada anak buah aku....
baru lahir.. harinih masuk ari ke 13...


Farisya alia

nama : farisya Alia Bt Mohd Aizat
jantina : Perempuan
Tarikh : 1 September 2009
Negeri : Selangor

hahah lama benor aku tak jumpa baby...
gilo takut nak pegang.. lembek je.. kekeke

Farisya alia

nway.. hopefully dia akan membesar ngan sehat~~ yeay..
muka kembang macam abg aku.. idung kemek pun macam abg aku.. haha cian kak ana..
takpe2.. asalkan mereka idup bahgia~~

Farisya alia


regards
azfaryaacob

4 koMeN:

khaL_eLLa said...

comey baby tu...name pon cumel jugak...

best la ko ngan paani da ade anak buah ye...

abes la pas ni dia jd model tetap ko la kan.. bile die da besa nanti... haha

ViNiL said...

hahah skrang pun dah asyik kena tembak je ngan aku.. keke..

nanti komporm ada baka fotogenik nih.. hehe

nak tunggu dia senyum lak~~

Neko D. 13 said...

woaa..baby masih merah lg dah kene tembak dgn uncle dia..haha anyway, tahniah dpt anak buah

ViNiL said...

hahaha tuh la.. tapi bila panas je dia nagis.. kalau ada kipas ke. aircond ke,, diam je.. kekek demand dah kecik2 pun...