jalan...jalan...

Sawah Padi

akibat terlalu letih ngan cuti yang panjang ini..
aku telah membawa diri aku ke pelusuk kampung...
ekekek kedah kan banyak kg.. (padahal bandar lagi nih)
bertemankan teman sejati aku nih....
aku ronda2 aloq staq~~ weeeEEeee

then tiba kat satu area... waktu tuh matahari pun dah nak terbenam.. so dalam ati nak amik la gamba sunset... sebab permandangan kawasan tuh indah...ecece ayat~ tak leh blah


Sawah Padi

still kampung lagi kan? ekekek suasana tuh penting...

Sawah Padi

sebanyak2 tempat.. tempat paling banyak lalang nih la menarik perhatian aku.. hehe tak tau nape..

Sawah Padi

lalang kat cni sangat banyak.. wuhoo... kalau ada kawan2 nak wat outdoor.. komporm aku suggest kat area nih...

Sawah Padi
sungguh cantik alam ciptaanNYA....



bila dah gambaran menjadi hobi maka :

-------------------------------------------------------------------------------------

Hey ViniL | Cuti mood ~~! About your photostream...

You have 176 photos stored on Flickr. Once you hit 200, you'll need to upgrade to a Flickr Pro account or you'll only be able to see your most recent 200 photos.

Nothing will be deleted, and if you upgrade, you'll have unlimited space for all your things. Perhaps you'd like to upgrade to Pro now?

-------------------------------------------------------------------------------------
arghhh tension2... kena bekerja keras nih... kasik upgrade...(-_-)...



p/s : tak nak letak watermark dah.. rosak gamba laa~~... mayba certain gamba je nak taruk pun nanti...tak sabar nak menanti AHAD.. yeaahhh..


regards,

azfaryaacob
ym : Mr_ViniL
email : ViniL_88@yahoo.com

2 koMeN:

khaL_eLLa said...

gamba last siyes nampak cool..~~
aku pon teringin nak amek picture sunset nih... cume tak berkesempatan lagi.. huhu

nice shoot..

ViNiL said...

haha boleh.. area cni senang je nak cari kawasan sunset...

thankiu...