keluar shoooT...yeah...

i want to be..

yes.. dah lama terperap kat umah...
tido dah tunggang langgang dah...
kemas umah pun dah tak sekuat dulu... ekek mana tak nye.. keje makan jak~~ (^_^)
makan~~ agar lapar~~ makan lagi...
ahahaha lepas nih kena kasik exercise skit....
so 2 hari lepas ikut abg fendi kuar shoot wedding.. tag along ngan dia..

banyak sangat aku belajar upe nya nak shoot wedding nih...
ko kena paham timing.. paham flow majlis... cari kenalan rapat dari family tuh..
kena amik tau sape yang patut ada time2 tertentu,,,
adeshh.. banyak2..

hari first kat umah pengantin gurl.. sangat takde mood..
kes tido tak cukup n jauh bangat umah dia..
so bila dah takde mood.. ilham takde... dan sememangnya aku takde FLASH.. huhuuu~~ aku shoot je pe yang aku pikit best,,, ekek walaupun maybe tak best kat mata kalian...



Renungan itu..
makcik yang best~ duk diam je.. padahal anak dia yang kawen.. AAAaaAa kut~~

sebab aku dah malas nak men grains je.. haha pdahal noise...
so aku try men slow shutter..
mencuba nak aplikasikan ini...

SElamat pengantin baru kepada pengantin baru sekalian...

musim perkahwenan~

ahaha cubaan bermain border... kengkdang macam ok.. kengkadang nampak ampeh...


petang tadi pun kuar shoot pengantin nih... wat outdoor kat belakang sekolah rendah aku.. hahaaa~~ tempat aku shoot lalang sebelum nih...
n aku jumpa semak lak kali nih.. ekek

enjoy..

semak pun ok~

semak pun ok~

semak pun ok~

cubaan men border gak...aaa betul je ejaan aku nih...... dan letak sedikit 'kesanair' atas nasihat seseorang... heheh


regards,

azfaryaacob
ym : Mr_ViniL
email : ViniL_88@yahoo.com