Couple shoot...

yeah hasrat aku nak wat couple shoot tercapai gak akhirnya...
kredit to krol n zarina...
walaupun wat kejap je...
enjoy gle tempat tuh....
seem like not in malaysia sumtimes.. ahahahaha
berangan~~~!

time nih pun dah lewat... so idea pun kureng skit.. sebab semua nih wat on d spot je...

pape pun layan kan jela...

DSC_4438

DSC_4439

DSC_4447

DSC_4430

DSC_4493

DSC_4437

dan sebelum menutup tirai... hehehe gamba untuk tatapan sendiri pun mesti ada.. muahahahah
punya susah nak cari gamba sendiri... amik ko~~ huuuu~~

DSC_4442

p/s : bile tgk2 balik... dah dapat ilham nak wat macam mana lagi pas nih...
harap2 dapat applykan lagi next time... sape2 nak wat shoot gini dari budak mentah macam aku.. leh emailkan je... just for FREE... kasik offer untuk aku belaja dari kesilapan aku...smoga leh maju lagi kehadapan...


regards,

azfaryaacob
Phone : +60194762428 | +60175130878
YM : Mr_ViniL
Email : ViniL2405@gmail.com

9 koMeN:

cheeda said...

lawa laaaa gmbr tuhhhh T_T

ViNiL said...

heheh thanx cheeda....

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

nice nice

try la buat kt tengah jalan yg tepi jalan byk lampu2 jalan. lawa time malam la :D hehe. bg idea jer

ViNiL said...

ok pani... akan di fikirkan... hehehe sebab malam jam skit... low light... susah nak shoot...

lyla_xoxo said...

aku suke photo shoot! hehe..
kalau nak..aku bole jadi model..foc jerrr..haha..

ViNiL said...
This comment has been removed by the author.
ViNiL said...

heheh boleh2... set je date...

Mr.fatheque Colbota said...

kreatif gak kt ladang getah tp ape kate ko wat yg bokeh kat bahagian bawah kaki plak..nampak mcmawan dowh..aku penatgok effect nie..memang smart

ViNiL said...

hehehe arituh dah lewat fad... tak sempat nak pikir pape..
kalau dalm kul 4 lebih komporm lagi banyak angle aku leh try...