hik3..

semalam time pas balik dari makan umah makndak aku...
dalam kete..
abg aku buka la radio.. then aku dgr je bait2 lirik lagu tuh..
haha pecah perut aku dgr... macam pe ntah lirik dia..
then aku meneruskan perjalanan balik Alor star...

pas dah puas tido.. aku bangun terus mengadap komputer n benda pertama aku wat.. haha cari balik lagu semalam...
sementara aku masih ingat bek aku cari kan kan?
so pencarian terus bermula.. sebab aku ingat lagu nih tak popular..
ehehe tgk2 buka ngan pakcik google,, terus banyak link2 kuar..
'aisehh lagu nih popular dah ke?' hehe aku ingat lagu baru ke hape..

so nak semua enjoy lagu nih... terutama peminat ariel,Pasha Ungu,Mulan Jameela,Letto,Nidji dan sebagainya...


lirik dia macam nih :


Andai aku Pasha Ungu
semua wanita kan memburuku
Bila aku Ariel Peterpan
kau yakin ngefans karena urang keren

Sexy badannya.. Mulan Jameela
cantiknya dia seperti aku
Giring Nidji sahabat aku
dekat denganku.. dialah aku..

Tapi kenyataan aku bukan siapa-siapa
kuingin engkau mencintaiku apa adanya

Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Haa haa haaa… Haa haa haaa…

Andai ku Letto wis pasti aku wong jowo
Tapi kenyataan aku bukan siapa-siapa
kuingin engkau mencintaiku apa adanya

Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Kata orang ku mirip Glenn Fredly
suara merdu, wanita jatuh hati
Namun semua itu hanya mimpi bagimu woohoo~

Jadi… semua itu hanya mimpi?
Ya iya laah… masya ya iya dong
duren aja dibelah bukan dibedong

Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Kamu bukan super, kamu bukan setar
Kalo digabungin kamu bukan supersetarr..
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai
Haa haa haaa… Haa haa haaa…



hehe kalau nak lagi puas.. leh hayati lagu nih kat cni...


p/s : aku pun tak tau diorang nih nak perli ke.. or apa.. so apa2 pun.. lagu nih sangat bez.. hhahahaha

4 koMeN:

iRa said...

haha besh kan?? Sha da dgar sbelum nie.. klakaaa hakhak....Sha suke part ni

"Andai ku Letto wis pasti aku wong jowo"

hahahaha

meay. snm said...

hahaha
project pop sangat2 suka wat lagu camni.
creative

meay. snm said...

babe! amik award dan tag!

ViNiL said...

sha : heheh vinil baru sekali je penah dgr..

meay : adeshh berhenti menyeksa diriku....