kenapa nak salah dia je..


sumber gambar : jeebsion



hermm arini aku baca paper semua nak blame hilmi eliza nih.. kenapa ea?
cuba la diorang pikir2 kan balik performance dia macam n sejauh mana dia nyer sumbangan kat malaysia kan..



for a little mistake.. takkan semua kekalahan malaysia nak letak kat glove di tangan dia kan?
kalau kita review balik kat game tuh... striker pun patut disalahkan..
kenapa setiap peluang yang ada tak digunakan sebaik2nya..

mungkin sebab game sebelum nie striker malaysia perform well kan? so pujian abih melambung.. n tak plak paper malaysia nih bagi pujian kat goalkeeper malaysia yang save percubaan lawan..

so kepada semua yang tak tgk match.. or terlepas.. kat link nih review match tuh.. n korunk sendiri la bagi pandangan ea..

adakah hanya goalkeeper patut disalahkan 100%... aaa lu pikir la sendiri..


p/s : setiap manusia melakukan kesalahan kan? so jangan la blame akibat kesalahan dia saja..
pikir la plak kebaikan n jasa yang dia wat...



4 koMeN:

-atie- said...

ala biase la tuh..bile dh kalah n malu mule letakkn salah kat org len...
kalo pemain2 tu hebat sgt kompom bola xkan terlepas kat pihak lawan....nk harapkan goalkeeper yg than gol tuh sorg2 ingt mampu????kat depan de ramai penyerang mane nk bertahan???yg bahagian pertahanan duk nengok je bola lepas....

-terlalu keciwa ngn bola sepak malayasia-

ViNiL said...

hermm yup yup.. tak leh salahkan seorang je... setiap org dalam pasukan mesti ada tanggungjawab masing2... n semua patut tanggung pape pun yang jadi...

Call me -fa- said...

hensem la golkeeper neh! hihi

ViNiL said...

hehe dah berpunya pong... (^_^)