i'm back...

rasa lega bila selamat sampai ke penang arituh..
walaupun flight delay.. aku tetap merasakan gembira kerana dapat merantau ke negara org..
walaupun dekat.. tetap banyak kenangan yang aku dapat kat sana..

hidup kat malaysia sangat aman..
walaupun kemiskinan di malaysia agak banyak..
tapi aku dapat rasakan yang kemiskinan di malaysia tetap jauh lebih baek taraf kehidupan di negara jiran..

so nak upload gambo ada prob kat pc nih..
later on aku upload dari masa ke masa..

~~~~ kepala aku pun ngah serabut nih...
arghh balik kedah semalam.. selsema melanda diriku nih...
adeshh..
aku rasa sebab berendam kat swimming pool dekat 5 jam kut arituh,,,
haha mana taknya,.,,, aku berendam sebelum sunset sampai ke kul 8.30...
permandangan yang besh bila mandi sambil tgh sunset kat Danau Toba..
keindahan yang mungkin tak terucap oleh kata2..

aaa.. apa yang korunk akan rasa ea.. bila seseorang tuh menjadi diri sendiri..
tetapi dalam masa yang sama.. korunk rasa dia bukan seperti yang dulu..
hermm bigung kan....
apa nak wat.. setiap orang akan berubah.. huhuhu~~~ tak nak pikir bukan2...
biar aku nya selsema kebah dulu...

p/s : gambaran di sana akan di masukkan dari masa ke masa... tungguuu~~~~

3 koMeN:

meay. snm said...

besh kan?

M@YaZ said...

gambar mana. Lens baru. Pawaruk~!

khaL_eLLa said...

ko kene tagged... sile2 wat k..!!