heheh earth hour?

adoyai.. aku baca blog fikri kacak nih leh tahan jugak sengal dia...
so sekrang nih mmg aku jarang sangat ada masa nak update,,,
gua baru lepas keje kat studio harituh time convo.. hehe second time income as asst kat kaunter studio je...
nak try amik gambo.. tp maseh tak cukup tenang lagi.. hehe

lepas nih nak masuk waktu2 injurt sebelum final xam... adeshh.. banyak nak kena kepul masuk dalam otak sebesar 2 penumbuk nih...
harap harap dapat score sem nih... amin...

sentuh pasal isu tajuk aku kali nih...
hehe aku rasakan support kepada earth hour nih maseh kurang...
mungkin iklan dan provoke tak cukup lagi utk sedarkan masyarakt supaya sokong kempen nih...
yup myb ada kata benda nih tak beri kesan... but kalau semua masyrakat wat.. ok what..
sejuk skit dunia nih...
ehehee....

so tak de pape nak komen lebih ...
juz nak tulun kawan aku promote kempen nih pada masa msa akan datang...
hehe....

p/s : gambo2 time konvo uum akan diupload secara perlahan lahan...

2 koMeN:

eppygurl said...

haha. ptotnye matikn sume bekalan elektrik kt msia mlm tu. kn senang.
bru la tanda sume sokong. wakaka

ViNiL said...

hahahaha.. tau takpe.. tapi kang susah plak..kalau ada kes2 emergency....