addicted?


haha.. pelik kan mukabuku nih.. atau nama lain dia FACEBOOK~~
hohoh aku dah menjadi ketagihan beb..
sehari tak buka macam tak kena je hidup~~ dulu.. time zaman semua orang gila friendster, myspace, hi5, ringgo.. ntha la banyak lagi la sosical nyer aplication...
sekrang nih aku leh aggak lebih ramai kawn2 aku yang dulu nyer semnagt fs ngan myspace.. skrang nih dah jadi addict ngan mukabuku nih...

haha aku dalam kelas pun leh buka2.. seb bek ada internet maa.. tapi komputer nih bengong skit kengkdang.. duk hang je, kalau aku buka banyak aplication... tak kodi langsung..
tapi aku pokus ea..


so arini ari last aku berkursus.. haha best.. banyak aplication on adobe aku dah belajar... so pas nih kaler gambaq aku akan jadi bukan2.. haha
terpulang kat aku nak edit kaler pe pun kan kan kan.. hhohoho




semalam belajr indoor shooting.. haha layannnn~~

godek2 folder gambo aku tangkap.. haha aku terperasan satu benda la..
cuba kornk tgk gambo kat bawah nih..
aku dah highlight kan~~

uiks... haha pelik.. tetapi benor...


hehe kan?


p/s : yeahh.. pasnih leh makan banyak kat umahhh.. hhuuuuu~~

7 koMeN:

SwEeTFoResT said...

wahhh..sweet nieyh de blaja gak pasai adope nieyh..tp banyak da lupe lorh..nanti aja sweet bleyh???

ViNiL said...

boleh sweet.. apa yang vinil tau.. vinil kongsi... ilmu tak leh nak kedekut kan~~ hehe

SwEeTFoResT said...

hehehe..bagus2..

sarah meay. snm said...

haaaaaa. mukabuku sangat addicted. aku gila rock legends! tak penah aku gila camni. hahahaha. mari join! grrr.

ViNiL said...

hahaah meay2... nanti aku joinn~~

khaL_eLLa said...

woit da abes kursus ea...
bgs2..

dgn ini aku nak bg taw hang..
sile ke blog aku untuk dpt kan award..
haha..

buat ye..
da free kan..?

ViNiL said...

khal : aiyark.. kamu nih.. hehe ok ok.. roger dat..