TAg.. serius lama...


serius lama tak wat tag beb..
aku cakap betul nih.. tak tipu kamu semua..
walaupun aku tgk award nih tahun 2008.. tapi takdak kesah la.. khal nyer pasal..
so tag kali nih haku disuwoh oleh owner nyer blog tuh untuk listkan 10 hobi aku.. hahah
ayat dia macam nih..

'THIS TAG ASKED ME TO LIST 10 FACTS/HOBBIES OF MINE '

so untuk 10 fakta atau hobi..

aku nak listkan pe ek...

1- aku ske makan (sangat banyak)
2- aku skrang nih mmg sgt susah tido awal... tak kesah letih ke tak... kecuali 2 malam lepas berturut2.. tuh pun kul 11.30 malam ngan 2 pagi..
3- aku suka akan gamba.. amik gamba.. tangkap gamba.. simpan gamba.. edit gamba.. ske yang nice,clean n simple picture but means a lot to me..
4- aku ske tshirt kaler hitam ngan sluar jeans.. sempoi beb!
5- sehari tak buka facebook sangat tidak kena ngan aku...
6- merupakan seorang yang tak ske marah.. gelak je aku mau~~
7- kalau nak sesuatu aku akan wat macam2 untuk dapatkan sesuatu. ( minus curi ngan rompak je)
8- merupkan abang kepada seorang sista.. ~~hoho promote adik nampak (^_^) ~~
9- skrang nih maseh belaja..
10- akan mengadap komputer kat umah nih lebih daripada sejam sehari...

hehe award nih aku simpan. tak nak tag sesape...
sebab dah expired.. khal khal.. nape la ko tak hupdate award nih.. isk isk...

p/s : bawak moto pun boley ngantok.. tak caya? aku dah kena tadi!

2 koMeN:

khaL_eLLa said...

haha.. mane la kau nak taw..

da org tag aku..
aku wat je la..

weh.. ko kene tag lagi..

15 soalan je..

aku taw ko ngah free skang... kan3??

so sile buat.. huhu

ViNiL said...

hoho kamu sangat ske tag aku nampaknye.. isk isk.. sadis aku...