kebohsanan melanda~~


wuhuuuu.. cuti nih dah terperap kat umah lama...
rasa nak jalan2~~
rasa nak gi sabah... hahaha sebab tuh la satu2 negeri aku tak penah jejakkan kaki,,,
hohoh macam best kan kalau leh jalan2 ngan family...
kepada kawan2 yang berkerja... teruskan usahamu...
nanti kita open table..
kasik melantak kau kau nya...
elaun aku tak masuk lagi.. adeshh...
dah dekat seminggu lepas nih..
asal la u aku nih hebat sangat.. time mintak tulun.. cepat je nak suwoh datang...
time bayar.. adehh lambat..~~~

so dalam bulan 9 nih aku akan jadi uncle.. haha yeah yeah...
kire nye dalam bulan syawal la kan..
aku dgr tahun nih kita puasa dalam bulan 8...


hah kat bawah nih ada gambo kak ipar aku..
haha lagi 2 bulan.. pe lagi kak ana oii.. kita bergamba sakan dulu noo~~
nanti tak leh dah nak nampak pelut besar... ~~~(^_^)

nih shot dalam UUM.. hehe entry sblum nih..
kuar jap je dari kete.. snap2 then masuk balik.. haha panas...



gamba dari pandangan normal.....



gamba dari lowe angle.. hehe see the different?


p/s : sbb tuh ramai photographer meniarap~~~(^_^)..

3 koMeN:

SwEeTFoResT said...

hehehe...sweet pon slalu bosan..tahap gaban plak tuh.. hehehe..

Snowwhite Zone said...

g la bcuti.. tenangkan fkran

tp pg ngn family best jgk

ViNiL said...

sweet : hehe tau pun takpe.. dah blur dah pun... no idea...

Snowwhite : yup yup.. family come first...