kursus? (^_^)

hahah for the first time aku join kursus pasal fotografi ngan adobe photoshop...
bagi aku.. aku rasa benda nih penting.. huuhuuu bukan pe.. aku masih lagi duk merangkak2 nak belajar n menyenduk ilmu dari setiap otai2 n orang yang berpengalaman dari haku..


n part paling best... aku tak kuar sesen pun.. Alhamdulillah.. rezki aku ada kat situu..
u aku part2 nak penuhkan kerusi2 kosong nih mmg hebat~~ thankiu3x...
adios...

P/s : kursus baru start... abih 17hb nih...

2 koMeN:

khaL_eLLa said...

aku nak join gak kursus fotografi nih...kat KL ni mahal la kene bayar kursus mcm tu..hmm.. aku on da way nak memiliki DSLR.. huhu..

ViNiL said...

hehe welcome2..
aku pun sebab ditanggung~~
kalau bayar sendiri, rasanya tak mampu nak datang lagi~~