Akhirnya... huh~

hah.. akhirnya..
setelah berkali2 tukar layout..
terjumpa gak layout yang paling simple...
haha
complicated gak layout ni sebenarnya...
banyak link dia letak...
terpaksa aku godek html dia lagi...
hahaha berpinar mata nak cari link dia nyer coding...

patut ler dak dak it semua muke toya je kan.. hahah (jangan marah ea)
adehh...
aku nak kekalkan layout yang kalau leh nak keep it simple n stupid (K.I.S.S)...
hehe baru layan...

tadi baru gi jelajah youtube...
dapat gak video clip nih....
enjoy~~



lagu lama nih... heheh bagi aku sempoi je...
bagi aku lagu tuh best kalau rentak dia best~~~ owrite tak? keh keh...
senangkan aku nak assume lagu tuh best ke tak.. kekeke...

kla.. banyak keje lagi nak wat nih...
adioss~~ (^_^)

p/s : haha aku nak kena kemas umah nih... adehh

2 koMeN:

..::mrsMeme::.. said...

haahhaha...

bdk it muka toya??

ViNiL said...

hahhaha~~ yeah yeah~~ yup~~